Selecteer een pagina

Wanneer jij je rijbewijs gehaald hebt, is het niet zo dat je direct al de beste coureur van Nederland bent. Dat hoeft natuurlijk ook helemaal niet. Je mag best nog eventjes oefenen. Wanneer je geen eigen auto hebt, dan is het mogelijk om toch de nodige rijervaring op te doen. Hoe krijg je dit over elkaar? Je kunt natuurlijk de auto lenen van je ouders of van vrienden of familie. Maar je wilt niet altijd hierom vragen omdat zij natuurlijk zelf ook hun eigen auto nodig hebben. Dan is er een andere oplossing: je kunt een huurauto huren. Kijk hiervoor op www.enterprise.nl. En je hoeft niet in je eigen dorp te rijden, je kunt ook iets verder gaan. Lees wat er allemaal mogelijk is. 

Op vakantie met de auto 

Wanneer jij nou eens echt in het diepe wilt springen, is het erg slim om op vakantie te gaan met de auto. Het leuke hiervan is dat de sfeer erg gezellig is als je bijvoorbeeld met iemand samen gaat en je op deze manier ook direct de nodige rijervaring op kunt doen. Veel mensen gaan dan naar het zuiden van Nederland. Het is niet nodig om direct naar Zuid-Frankrijk te rijden maar het kan natuurlijk wel. Misschien is het wel beter om eerst in Nederland te blijven om je skills te oefenen, zoals de hellingproef. In Zuid-Frankrijk is het bijvoorbeeld nodig om op de motor af te remmen om zo de remblokken niet te verbranden. Dat zijn allemaal dingen die je beter eerst even in alle rust kunt oefenen. Je kunt natuurlijk ook wel gewoon gaan en het proberen. Bovendien heb je eerst BelgiĆ« nog voor de boeg en daar kun je al een beetje oefenen. 

Stedentrip met een huurauto 

Het kan zo zijn dat je denkt dat een vakantie iets te ver is, dan is een stedentrip ook altijd nog een oplossing. Deze trips duren wat korter en zijn op deze manier wat minder intensief. Je kunt een  stedentrip prima in Nederland doen of naar Duitsland rijden. Onderweg kom je van alles tegen en dat is interessant voor je rijervaring en natuurlijk is het ook gewoon erg leuk. Nogmaals, je kunt een auto lenen van familie of vrienden maar een huurauto is in vele gevallen ook wel een leuke optie; deze zijn modern en hebben in veel gevallen een goede navigatie waardoor je direct al een goede houvast hebt onderweg. 

Pin It on Pinterest