Selecteer een pagina

Een kilometerregistratie van RouteVision gaat je zeker helpen je bedrijfsvoering een stuk makkelijker te maken. Steeds meer bedrijven maken gebruik van een automatische rittenregistratie om te zorgen dat ze een duidelijk overzicht hebben van de gereden kilometers. Bij een verkeersschool is het natuurlijk helemaal zaak dat de gereden kilometers duidelijk op papier staan. Voor de Belastingdienst is het zo dat je maximaal 500 kilometer privé kilometers per jaar mag rijden met een zakelijke auto. Om dit aan te kunnen tonen is het belangrijk dat je een goed overzicht hebt dat betrouwbaar is. Een automatische rittenregistratie zorgt hiervoor. We nemen even een aantal voorbeelden met je door. 

Snel en duidelijk overzicht 

Het automatische systeem zorgt ervoor dat er snel en duidelijk een overzicht is van het gereden aantal kilometers. Omdat het automatisch is, neemt het systeem je veel werk uit handen, tijd die je weer aan andere dingen kunnen besteden om je bedrijf succesvol draaiende te houden. Er zijn nog veel meer voordelen verbonden aan het automatische km registratiesysteem. Er zit bijvoorbeeld een track & trace systeem ingebouwd, waardoor het erg gemakkelijk wordt de auto van je bedrijf te volgen en te weten hoelang ze op bepaalde plek zijn geweest. Dit laatste is natuurlijk erg handig bij het controleren van de facturen, zo kun je altijd bewijzen dat je x-aantal uur bij de klant geweest bent.

Bijsturing geven 

Omdat je mooi duidelijk overzicht hebt wat de verschillende routes zijn die de auto’s gereden hebben, is het mogelijk om de nodige bijsturing te geven als bijvoorbeeld mensen van je bedrijf min of meer de toeristische route nemen en niet de meest efficiënte. Op deze manier is het mogelijk om brandstof te besparen, groener te rijden en sneller de klus gedaan te krijgen zodat er meer tijd overblijft om andere dingen op te pakken.

Wanneer je meer wilt weten over het automatische kilometerregistratie systeem van RouteVision, dan is het slim om eens te kijken op routevision.nl.

Pin It on Pinterest